htc-hero-press-7

Annonse


Nå blir Android voksen

Vi er glad i Android. Ingen hemmelighet der. Så vi følger med på nye Android-telefoner.

Og når HTC annonserer en ny mobil som faktisk introduserer en hel del nye funksjoner til operativsystemet, blir vi enda mer nysgjerrige.

HTC Hero er nemlig nå 100% offisiell (telefonens eksistens har vært kjent lenge, men mye har vært spekulasjoner), og den gjør faktisk en del ganske unike ting med det flotte OSet.

Nytt system
Blant annet er HTC Hero i stor grad frigjort fra Google, uten noe form for branding fra søkegiganten. Vi vet ikke helt om det også innebærer at Googles elementer som kart, epost og kalender er fjernet fra menyene, men det ville vært noe merkelig.

Annonse
Poenget er at HTC har designet sitt eget grensesnitt på toppen av Android, noe som ingen andre produsenter har tidligere gjort. Grensesnittet heter HTC Sense, er i stor grad basert på widgets, og skal være eksepsjonelt fleksibelt, raskt og effektivt. Flere teknologiblogger har allerede uttrykt sin begeistring ovenfor grensesnittet.

Ikke minst er HTC Hero den første Android-telefonen som støtter Flash.

Bedre telefon
I tillegg er maskinvaren veldig kapabel: GPS, 5 megapiksel-kamera, 3.5 mm utgang for hodetelefoner, 3.2 tommers skjerm (med teflonbeskyttelse som skal gjøre den enda mindre mottakelig for skraping), kompass og alt mulig annet man måtte trenge.

HTC lover at telefonen skal slippes i Europa allerede i juli, men vi vet ikke om det også gjelder Norge. Uansett ser vi veldig frem til muligheten å teste telefonen. Du kan lese vår test av den forrige Android-mobilen fra HTC, Magic, her.

Kilde:
HTC

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse