chromereklame

Annonse


Chrome slår på stortromma

I et ønske om å spre det glade budskap om nettleseren sin, fikk Google laget 11 kortfilmer om Chrome. Her er et par av de.

Stor bredde
Generelt sett er de alle svært vellagde, men varierer også stort i uttrykk og framførelse. Alt fra lekre 3D-animasjoner for å vise frem alle funksjonene til Chrome, til en enkel stop-motion-film for å vise hvor enkelt brukergrensesnittet til nettleseren er.

Alle bærer de likevel preget av Google over seg, og alle handler om hvordan Chrome angivelig gir deg en annen nettopplevelse enn konkurrentene. Under kan du se to av de 11 videoene:

Kunne vært reklame
Den første er såpass gjennomført at den like godt kunne blitt brukt som en reklamefilm. Musikken er catchy, og flere har allerede kommentert at de får lyst til å bruke Chrome etter å ha sett videoen. Høres ikke det ut som en reklamekandidat så vet ikke vi.

Annonse


Den siste gir ikke så veldig mye mening, men er morsom likevel. Menn i tights er jo alltid underholdende, og en søkt metafor for hvordan Chrome redder oss fra ulumskheter på nettet fungerer ganske godt.

Se alle videoene på Google Chromes egne Youtube-kanal her.