Dette er menneskene som bryter loven, ikke The Pirate Bay-gründerne.

Annonse


Slik ser en pirat ut

På nettstedet Filesharer.org har det norske partiet Rødt gjort det enkelt for fildelere over hele verden å vise seg frem.

Viser seg frem
Med tittelen “slik ser en kriminell ut” kan pirater legge ut bilde av seg seg, samt en kort beskrivelse av hvor de befinner seg.

I skrivende stund har 971 fildelere lagt ut bilde av seg selv, og antallet vokser stadig. Saken er selvfølgelig aktuell med hensyn til The Pirate Bay-rettsaken som foregår i Stockholm – en sak Rød føler veldig sterkt for:

– Vi følger rettsaken mot det svenske fildelingsnettstedet Pirate Bay med stor interesse og stiller oss uforbeholdent bak fildelerne, skriver Elin Volder Rutle, Rødts andrekandidat ved stortingsvalget i Oslo.

Annonse


Et parti med fildelere
Interessant nok er Volder Rutle en fildeler selv, og står frem som fildeler nummer 20 på Filesharer.org. Som om ikke det var nok er partilederen for Rødt, Thorstein Dahle, også en fildeler.

Hvis du også vil stå frem som en sympatisør for The Pirate Bay og som en fildeler selv, kan du ta turen innom Filesharer og legge ut et bilde.