broken-iphone

Annonse


Apple saksøkes igjen

Apple blir saksøkt enda en gang for dårlig 3G-dekning og dårlig plastkonstruksjon.

Ikke bare MMS-mangel som irriterer
Allerede fra Apples nyeste iPhone kom i butikkene har det vært flere punkter skeptikere har klaget på. Ser man bort ifra programvaremangler har maskinvaren blitt diskutert flere ganger.

Blant annet hevdes det at iPhone har dårligere 3G-dekning enn andre telefoner, noe som både ble bevist og avvist i Sverige.

Det andre folk har klaget på er sprekkdannelser i plasten rundt volumknappene og kameralinsen.

Annonse


Flere og flere saksøker
Søksmålene har dukket opp over hele USA, og forrige uke saksøkte fire menn fra Texas Apple for de tidligere nevnte problemene.

Denne uken er det de to mennene Onel Gonzalez og Ron J. Brayteson fra Florida som saksøker Apple på vegne av seg selv og alle andre i Florida som har opplevd dårlig 3G-dekning og sprekkdannelser i plasten på deres iPhone.

Siterer svensk forskning
Søksmålet er på 24 sider, og består for det meste av utdrag fra forum og chattegrupper hvor mange har hatt det samme problemet som de to Florida-mennene.

I tillegg brukes den svenske forskningen som bevis på at 3G-dekningen faktisk er dårligere på iPhonen enn andre telefoner. Apple blir også beskyldt for å ha visst om den dårlige plasten i telefonen, men sendte ut telefonene likevel.

Kilde:
Apple Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse