win7

Annonse


Windows 7 allerede bedre enn XP og Vista

Om ikke lenge vil Microsoft slippe den nyeste betaversjonen av deres kommende operativsystem Windows 7.

Den offisielle slippdatoen har imidlertid ikke hindret pirater i å spre betaen til alle verdens hjørner allerede, og nettstedet ZDNet har sett hva det er godt for.

Enkel kamp
Vanligvis pleier beta-versjoner å satse mer på stabilitet fremfor ytelse, slik at nye funksjoner kan testes ut problemfritt. ZDNet har likevel valgt å teste det nye OS-et mot både Vista og XP i en rekke «hverdagslige» gjøremål.

Totalt 23 tester ble utført, hvor ting som flytting av filer, installering av programmer, oppstartstid og komprimering av filer ble veid opp imot hverandre. Konklusjonen var enkel: Windows 7 knuste forgjengerne.

Annonse


Vant 21 av 23 tester
Testingen ble gjennomført på både AMD- og Intelbaserte maskiner, og Windows 7 gjorde nesten rent bord på begge maskiner. Ut av de 23 testene vant Windows 7 på 21 av dem, mens på de to gjenstående kom den på andreplass.

Det er viktig å huske at dette fortsatt er en beta, og mange regner med at ytelsen og stabiliteten bare vil fortsette å bli bedre. Det blir spennende å se hvordan det endelig produktet vil bli.

Kilde:
ZDNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse