Inge André Sandvik er sjef i Mobile Nordic og kan fortelle til ITavisen at selskapet kommer til å satse på Googles mobil-OS Android i fremtiden.

Annonse


Genialt mobilprogram

Det sendes seks milliarder SMS hvert år i Norge. Er du lei av anonyme SMS?

Se hvem som sender SMS

Mobile Nordic fant opp «se hvem som ringer» og står bak teknologien til 1881s mobilsøktjeneste.

Nå har de lansert 118 Mobil som i tillegg til «se hvem som ringer» også automatisk viser hvem som har sendt deg en SMS om du skulle mangle navnet i adresseboken. Dette helt uten å måtte søke i nettleseren eller sende SMS. I tillegg vises SMSen før du åpner den.

Programmet er tilgjengelig til alle Nokia N og E-Series mobiltelefoner:

– Nokia er vår største partner og det er flest symbian-telefoner i markedet, forklarer Mobile Nordic-sjef Inge André Sandvik til ITavisen.

Satser på Google

– Vi kommer også til å satse på Android i tiden fremover i med at de er laget for fornuftige tjenester, forklarer Sandvik som også røper til ITavisen at selskapet jobber med et hemmelig prosjekt som vil bringe sosiale tjenester til mobilen.

Dessverre er det ikke mulig med et slikt program til Apple iPhone da Apple ikke tillater at man kjører tjenester i bakgrunnen.

Tjeneste koster 39 kroner måneden med ubegrensede søk. Vil du prøve tjenesten gratis i 14 dager kan du gjøre dette ved å sende «søk» til 2223.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse