Hopp til navigasjon Hopp til innhold
n96

N96 klar for Norge

Nokia bekrefter lansering.

Nokias nye supertelefon, oppfølgeren til den populære N95 – med det passende navnet N96, er nå endelig klar for norske butikker.

Midt i oktober

Telefonen er allerede tilgjengelig i visse deler av verden, og flere norske butikker opererer med 10. oktober som ubekreftet salgsdato. I en fersk pressemelding bekrefter nå imidlertid det finske selskapet at den offisielle lanseringdagen for N96 er 13. oktober (da kommer telefonen i salg på Nokia Store på byporten i Oslo) – resten av landet får telefonen to dager senere, 15. oktober. Så da vet du at fra denne dagen kan du helt sikkert kjøpe telefonen.

N96 har nokså like spesifikasjoner som forgjengeren: GPS, 5 megapiksels kamera, WLAN, super 3G, og så videre. Telefonen fokuserer imidlertid ytterligere på videofunksjoner, har 2.8 tommers skjerm og 16 GB internt minne. Og ser litt stiligere ut.

Utsalgsprisen på telefonen ligger på rundt 6.000 kroner.

Stikkord: Mobil, nokia, skjerm