Etter at de begge hadde kledd av seg, begynte samtalen å bli svært grafisk.

Annonse


Fikk sparken etter Age of Conan-sex

Funcom og Age of Conan har vært i hardt vær i det siste, med fallende spillertall og misfornøyde brukere. Nå avslører en spiller å ha hatt cybersex med en Funcom-ansatt i spillet.

Begynte uskyldig
Det hele begynte da spilleren tilkalte en av spillets Game Masters. Som oftest tilkaller man en Game Master, eller GM, ved tekniske problemer i spillet. Denne spilleren ville imidlertid ha mer fra GM-en, og innledet en samtale av en helt annen natur.

Spiller: (…) Jeg holder meg gjerne til mitt ene, store sverd.
GM: Så du liker det hardt, antar jeg?
Spiller: Såklart, jeg er en forbanna steinsniffer. Jeg kan holde på i hele kveld.
GM: Wow, dette tenner meg, haha.

Det hele utviklet seg til en rimelig kinky situasjon. Spilleren ble teleportert til GM-en, og begge valgte å kle av seg. Samtalen ble grovere og grovere, helt til spilleren avslører at han lurte GM-en fra starten av, med det populære utsagnet «This is Sparta!».

Annonse


Funcom er klar over hendelsen
Dette er selvfølgelig ikke akseptabel oppførsel for en GM. En Game Master skal vokte spillets regler, og passe på at alt går riktig for seg. Cybersex er ikke med i arbeidsbeskrivelsen.

– Vi kjenner til denne saken, og nødvendige tiltak har blitt iverksatt mot vedkommende. Vi har klare retningslinjer for alle ansatte i Funcom, ikke minst de som jobber med kundeservice, og hvis retningslinjene brytes medfører det konsekvenser, forteller Funcoms Erling Ellingsen til ITavisen.

Han poengterer også at samtaler av denne arten bryter mot retningslinjene som er lagt for en GM.

Fikk sparken
Oppdatert: Funcom forteller ITavisen at GM-en ikke lenger jobber i Funcom.

– Dette er oppførsel som ikke aksepteres av Funcom, forteller Erling Ellingsen.

For hele samtalen og skjermbilder, gå hit.

Annonse