Hopp til navigasjon Hopp til innhold
tattoo-1

Fanboy i overkant

Se de lekreste nerde-tatoveringene.

Nå er det endelig helg, og tid for å få inspirasjon til hva man skulle neste lønning på. Nei, det er verken en iPhone eller en HTC Touch Diamond – men hva med litt blekk?

Vi har tidligere skrevet om Zune-Guy – mannen som dekorterte sitt egne, store lerret med Microsoft Zune-tatoveringer. I det siste har han imidlertid angret på både tatoveringene og valg av musikkspiller. Vi kan bare håpe disse ikke tenker det samme:

tattoo-2
Det er ikke like lekkert som en Zune-tatovering, men det er i hvert fall ikke så bindende. Istedenfor å binde seg til en enkel musikkspiller, kan denne mannen velge mellom havet av Microsoft-produkter som finnes. Apple kan han forsåvidt bare glemme.

tattoo-3
Google har blitt et av de mektigste merkevarene i verden – helt uten reklame. Tatoveringer var det imidlertid ingen som nevnte.

tattoo-4
Et bilde sier mer en tusen ord – alt-mulig-knappen Command tar turen fra tastaturet til huden.

tattoo-5
En knallblå Dell-tatovering på leggen… Tja, hvorfor ikke?

tattoo-6
Hvis du har fiklet med html tar det ikke lang tid for å se humoren i dette bildet. Hvis ikke kan det forklares med noe sånt som «her slutter hodet, her begynner kroppen». Setningen ser imidlertid langt bedre ut i html-kode.

tattoo-7
Og til slutt, de verdenskjente, italienske rørleggerne. Tatoverer du dette på halsen er det nok «Game Over» på flere måter. Både sosialt og profesjonelt.

ITavisen?
Overraskende nok har vi ikke funnet et eneste bilde av noen som har tatovert ITavisen på armen. Enten fordi leserne våre er for sjenerte og ikke tør å sende inn bilde av sitt kunstverk, eller rett og slett fordi det ikke eksisterer. Vi satser på det første.

Kilde:
Geekologie

Stikkord: Apple, bilder, dell, htc, iphone, itavisen, Microsoft, ord, touch