rockband

Annonse


Rock Band 2 på vei

Rock Band, spillet som kombinerer gitar, trommer, bass og sang, og gir oss den ultimate musikkspill-opplevelsen, har nytt enorm suksess i USA siden lansering i fjor høst. Dessverre har utgiveren EA behandlet Europa elendig, og foreløpig er spillet kun tilgjengelig i Storbritannia, Frankrike og Tyskland, til en svært høy pris. Norsk lansering er foreløpig ubekreftet.

I mellomtiden har utviklerne i Harmonix annonsert at Rock Band 2 er på vei, og skal slippes allerede i september, først til Xbox 360. PS3-versjonen skal følge senere på året.

Nytt utstyr, ny musikk

Detaljert info om spillet er foreløpig ikke tilgjengelig, men Harmonix forteller at spillet vil bruke nye instrumenter, som skal være mer realistiske og tåle mer. Dessuten er det selvsagt duket for en helt ny låtliste, pluss at online-mulighetene skal være betydelig oppgradert. Samtidig loves det en rekke nye, uspesifiserte funksjoner.

Det er også veldig hyggelig å høre at instrumentene fra første Rock Band vil fungere med det nye spillet, og ikke minst at nedlastbare sanger fra det originale spillet vil også fungere på oppfølgeren. Samtidig vil PS3-eiere kunne laste ned tilleggssanger fra Rock Band 2 og spille dem på første Rock Band mens de venter på at oppfølgeren slippes til deres konsoll.

Det skal i det hele tatt være stor fokus på nedlastbart materiale i etterkant av utgivelsen.

Vi ser frem til å se og høre mer om Rock Band 2, som også nå har fått betydelig konkurranse i form av Guitar Hero World Tour.

Det blir spennende å se hvorvidt originale Rock Band i det hele tatt vil bli lansert i Norge, eller om EA hopper rett til oppfølgeren. Og når konkurrenten Guitar Hero eventuelt får lanseringsdato. Vi følger med!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse