2New_store_Categories_jpg

Annonse


Ny PS3-butikk neste uke

Nylig kunne Sony fortelle at deres nettbaserte PSN-butikk, som benyttes i PlayStation 3-konsollen, vil få en dramatisk overhaling. Både navigasjonen, utseendet og hastigheten skal forbedres. Butikken brukes til distribusjon av spill, nye baner, oppdateringer, trailere og denslags.

Nå er endelig dato for relanseringen klar: 15. april. Dette gjelder altså den europeiske PSN-butikken. Samtidig skal en ny firmware slippes, som også skal introdusere et par andre nyheter, blant annet støtte for DTS-HD-lyd for Blu-ray-avspilling.

Endelig Metal Gear

I tillegg lover Sony at beta-testen av Metal Gear Online skal være tilgjengelig fra samme dag, ved siden av nye utvidelser til Warhawk og Lair.

Mye snacks for PS3-eiere neste tirsdag altså.

Her kan du se en gjennomgang av den nye PSN-butikken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse