Hopp til navigasjon Hopp til innhold
360

360-oppdatering snart

Høstoppdateringen til Xbox 360 er offisielt rundt hjørnet.

I utgangspunktet skal Xbox 360 gjennom to store oppdateringer i løpet av året, én om våren og én om høsten. Disse skal inkludere betydelige nyheter, nye funksjoner og forbedringer.

Årets høstoppdatering har imidlertid latt vente på seg, mens høsten sakte, men sikkert blir til vinteren.

Nedlastbare spill

Nå ser det imidlertid ut til at ting begynner å skje. I følge ryktene har Microsoft bekreftet ovenfor det offisielle Xbox-magasinet at høstoppdateringen kommer den 4. desember. Selskapet har imidlertid ikke kommet med noen fullverdig pressemelding om dette, så dette kvalifiseres fremdeles som ubekreftede rykter.

Den store nyheten med høst(vinter)oppdateringen er at gamle Xbox-spill, som Halo, Fable, Crimson Skies og Burnout 3, vil gjøres tilgjengelige til nedlastning direkte til harddisken. Ingen klønete bakoverkompatiblitet altså, som halvparten av tiden ikke en gang fungerer med VGA-kabelen. Spillene skal etter sigende koste 1200 Microsoft-poeng, og flere titler vil lanseres med tiden. Sony og Nintendo har lenge latt oss laste ned sine gamle spill via sine respektive konsoller.

Vi synes dette høres ut som en fin ide, og gleder oss til å teste det ut. Det er kanskje på tide at Microsoft sender oss sin nye 120 GB harddisk da.

Ryktene forteller også at den mye omtalte Video Marketplace, som lar deg laste ned filmer og serier, og som har lenge vært tilgjengelig i USA, ikke vil være en del av denne oppdateringen. Med andre ord må vi europeere vente enda lenger.

Vi kommer tilbake med mer info så snart vi vet mer.

OBS: Nå er høstoppdateringen offisielt bekreftet av Microsoft. Den vil også inkludere flere andre forbedringer og nyheter i tillegg til muligheten å laste ned originale Xbox-spill.

Stikkord: xbox