Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nordmannen Michael Stokke Nybråten tjener godt på annonser på nettsiden Goggle.no (Ill.: ITavisen)

Nytt liv for Goggle.no

Michael Stokke Nybråten (21) terget på seg søkegiganten Google, nå vil han bli enda større.

Michael Stokke Nybråtens registrering av Goggle.no kan vise seg å bli en gullgruve.

Tjener godt

Michael Nybråten registrerte allerede som 17 åring Goggle.no og fikk telefon fra søkegiganten Google. Nå er han 21 og tjener over 10 000 kroner i måneden på annonser.

Den unge gründeren har ingen planer om å legge ned nettsiden etter Google-presset, men ønsker derimot å ekspandere med nye tjenester og ansette egne folk i selskapet sitt, MSN Media.

Ekslusivt innhold

Nybråten er på jakt etter både utviklere og journalister til Goggle.no. Siden skal ikke bare være en portal som sender brukerne videre, men en nettside med eget innhold.

– Jeg ønsker å utvikle nettsiden for å holde på brukerne og ikke bare sende dem videre. Dette innebærer eget innhold bestående av blant annet it-nyheter, nyheter og generelt om spill, forteller Nybråten til ITavisen. Portal-delen vil bestå, og gå hånd i hånd med eget innhold:

Samtidig utvikler han en norsk utgave av den kjente amerikanske filmsiden IMDB med navnet Filmomtale.no.

– Den nettsiden (filmomtale.no) er stygg akkurat nå, så jeg kommer til å jobbe videre med den, forteller Nybråten til ITavisen. Nybråten ser ikke bort i fra at Goggle.no får Web 2.0 grensesnitt i fremtiden, men presiserer at formålet nå er å ansette utviklere og journalister.