Slim-versjonen er visstnok fremdeles ikke hacket. Derfor bildet av den gamle utgaven av PS3.

Annonse


Første PS3 solgt i natt

Playstation 2 er den mest solgte spillkonsollen noensinne, med over 115 millioner solgte siden lanseringen i 2000. Nå er alle neste-generasjons konsollene her. Vi gleder oss til krigen som kommer oss forbrukere til gode.

Mindre oppmøte en ventet

Det var definitivt ikke amerikanske eller asiatiske tilstander når salget startet i natt. Oppmøtet var faktisk mindre enn ventet og flere butikker valgte å ikke holde nattåpent som for eksempel Game i Oslo.

Kristian Ruyter ble Norges første PS3 eier da han betalte den første konsollen kontant, 6000 kroner for Sonys kjæledegge.

Vant PS3

Mattis Johansen stod som nr.4 i køen utenfor Sonys butikk i Oslo og vant en PS3 etter at Ruyter trakk lodd. Gleden var naturligvis stor.

Annonse


Hege Røe i Nordisk Film som distribuerer konsollen for Sony i Norge forteller at selv om oppmøtet har vært dårligere enn ventet er stemningen god. Ikke minst pågrunn av at de har fått inn flere konsoller enn først ventet.

46″ plasma med på kjøpet

Gamere i London kunne virkelig juble. 100 av PS3-kjøperne der kunne ta med seg en splitter ny 46″ HD-TV med seg hjem, gratis.

Kilde:
Dagbladet
Aftenposten

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse