450-13

Annonse


PSP blir redesignet

Det at den håndholdte spillkonsollen til Sony, PSP, får et nytt og mer hendig design er ikke noe nytt i seg selv. Ryktene har florert lenge, og tatt i betraktning selskapets tidligere strategier, er det forventet.

Men Sony har tidligere ikke kommentert ryktene offisielt. Før nå – en av Sonys engelske sjefer, Ray Maguire, avslørte nylig at dagens PSP er kun “første utgave”, og at en mindre, mer elegant versjon av maskinen kan forventes.

Forandring fryder

Både den første PlayStation-maskinen, og PS2, har blitt redesignet til mindre og penere format noen år etter lansering. Så det er helt logisk at PSP også vil gjennomgå en forvandling på et tidspunkt, og det vil sikkert PS3 også en eller annen gang i løpet av sin levetid.

Når det gjelder nøyaktige spesifikasjoner holder Sony selvsagt tett, men skjermstørrelsen skal definitivt ikke endres. Ryktene som har versert i det siste forteller om innebygd kamera, innebygd flashminne på 8 GB, bedre knapper og generelt penere design. Hva stemmer, og hva ikke stemmer, får vi forhåpentligvis vite snart.

Annonse


Ryktene peker på E3 i juli som mulig avsløringstidspunkt. Vi kommer til å følge med, og legger naturligvis ut ny info så snart det dukker opp.

Kilde: Eurogamer.

Annonse