LGs KE850 kan vise bilder og video i landskapsmodus.

Annonse


LGs Prada blir billigtelefon

LGs Prada-telefon blir ingen iPhone-killer. Likevel er det mange som tror at denne telefonen blir en må ha-telefon utover sommeren. Årsaken er designet, kombinert med en svært hyggelig pris.

Er ingen iPhone-kopi

LG KE850, bedre kjent som Prada-telefonen, har visse utseendemessige likheter med Apples iPhone. De to telefonene har også det til felles at de ikke støtter 3G, kommer med 2 megapiksel kamera, multimediaspiller og trykkfølsom skjerm. Der stopper likhetene.

KE850 har hverken Office-funksjonalitet eller qwerty-tastatur. Derimot er det en telefon som kommer til å få vennene dine til å bli grønne av misunnelse dersom de er mer opptatt av design enn funksjonalitet.

Hyggelig pris?

Hittil har mange trodd at denne telefonen ville koste det hvite ut av øyet. Dette skal visstnok ikke være tilfellet. I Storbritannia regner LG med at prisen vil ligge på 250 til 400 kr når telefonen selges med abonnement som gir 200 gratis ringeminutter i måneden. Dermed er sjansene gode for at prisen vil bli overkommelig når telefonen kommer til Norge også.

Annonse


Her kan du lese hele anmeldelsen av KE850

Kilde:
Gizmodo

Annonse