Spilleren (øverst til venstre) gjør seg godt med andre komponenter.

Annonse


HD DVD til 360 klar

Om du er en av de som er opptatt av nestegenerasjons DVD-plater, og ikke har importert den mye omtalte HD DVD-spilleren til Microsoft enda, kan du glede deg til i morgen.

23. februar er nemlig offisiell lanseringsdato for den eksterne spilleren, fikk vi nå bekreftet av Microsoft. Spilleren har tidligere vært tilgjengelig i større europeiske land, som Storbritannia og Tyskland, i tillegg til USA, men resten av kontinentet har vært nødt til å vente. Spilleren skal ha vært en salgsuksess.

Med i pakken følger også en fjernkontroll.

Billig

Prisen på spilleren er 1.795 kroner, noe som gjør inngangsbilletten til nestegenerasjons bildekvalitet meget lav, forutsatt at du har en Xbox 360 fra før. Og våre førsteinntrykk av spilleren er meget positive.

Vi er godt i gang med å teste spilleren, sammen med vår søsterpublikasjon dingz.no. Følg med etter helgen for testen.