Microsoft demper spekulasjonene.

Annonse


Vil ikke snakke om framtida

Microsoft vil først og fremst fokusere på Vista. Selskapet prøver å dempe spekulasjonene etter at en Microsoft ansatt gikk ut og sa at deres neste OS er ferdig i 2009.

Jobber med neste versjon

– Nå er vi fokusert på å markedsføre Windows Vista. Vi kommer ikke til å gi brukerne mer informasjon om den neste versjonen av Windows bortsett fra at vi jobber med den, sier en talsmann for selskapet.

Store selskaper venter gjerne

Forbrukerne takker ikke nei til nye operativsystem, men for store firmaer fører et nytt OS med seg store kostnader og tar mye tid. Microsoft prøver å distansere seg fra kommentaren fra Ben Fathi som gikk ut med detaljene fredag forrige uke.

Kilder:
Neowin
Digit Online

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse