Spillnedlasting fra Richard Branson

Branson har grunn til å glise om dette tar av.

Virgin var på 90-tallet store innen dataspill med titler som Command & Conquer og The 7th Guest. Selskapet har til nå satset på poker og pengespill men kaster seg nå inn i krigen om salg av dataspill distribuert over internett.

3D verden

Virgin har slått seg sammen med Game Domain International og håper at plattformen A World of My Own skal gi deg spillene etter noen få minutter istedenfor flere timer. Selskapene kaller systemet en virtuell 3D verden uten å forklare mer rundt dette.

Tekniske utfordringer

Triton Download Service prøvde det samme men er nå nedlagt. Tjenesten prøvde å levere Prey hvor man skulle ha mulighet til å spille spillet før det var nedlastet. De møtte på store tekniske problemer som endte med at tjenesten ble nedlagt. De uheldige kjøperne fikk Prey i posten på en god gammeldags cd-plate.

Annonse

Klart senere i år

Systemet er klart senere i år og det er lovt mange titler. Om det er snakk om titler som Crysis eller mer eller mindre ukjente spill er ikke avdekket.

Mcvuk.com

Annonse
Annonse