VISTA-KLAR: Zen Vison:M fungerer med Vista uten videre.

Annonse


Creative klar for Vista

Cretive sier i en pressemelding at eiere av deres produkter ikke trenger å bekymre seg for å gå over til Windows Vista. De fleste Creative-produkter støtter Microsofts nye operativsystem, eller har drivere som ligger på europe.creative.com.

MP3-spillere

Listen over Creatives mp3-spillere som allerede støtter Vista omfatter ZEN Vision:M, ZEN V Plus, ZEN V, ZEN Vision W, ZEN Vision, ZEN Nano Plus, ZEN MicroPhoto, ZEN Sleek Photo, alle MuVo og MuVo2.

Programvareoppdateringer til mp3 spillerne ZEN Micro, ZEN Sleek, ZEN Xtra, eller ZEN Touch kan lastes ned fra creative.europe.com. Oppgraderte spillere fungerer i følge Creative både med Windows Media Player og Creative MediaSource.

Annonse


SoundBlaster-lydkort

Sound Blaster X-Fi-serien, Sound Blaster Audigy-serien, Audigy 2, Audigy 2 ZS, Audigy 2 ZS Notebook, Audigy 4, Audigy SE, Audigy LS og Live! 24 bit støttes av en driver som kan lastes ned fra europe.crative.com. Det vil komme støtte til USB Sound Blaster-serien også, inkludert Sound Blaster Live! 24 bit, MP3+, Connect og Surround 5.1. Den nye Xmod har innebygd støtte.

Creative ALchemy er et program som er laget for å skape flerkanalslyd med DirectX-spill i Vista, selv om denne funksjonen er fjernet i operativsystemet. ALchemy konverterer DirectSound 3D og EAX til OpenAL, og gir spillere like god mulighet for flerkanalslyd med X-Fi-lydkort i Vista som i Windows XP. ALchemy kan lastes ned gratis på preview.creativelabs.com .

Webkamera

Webkameraet Live! Cam Optia har innebygd Vista-støtte. Programvareoppdateringer til webkameraene Live! Cam Voice, Live! Cam Video IM and IM Pro, Live! Cam Vista IM og Live! Cam Notebook Pro kan lastes ned på europe.creative.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse