ENSOM? Da kan Mobilefaker hjelpe deg med fiktive venner og kjærester...

Annonse


Juks deg til et liv

Mobilefaker er programvare som installeres på mobilen din, og som gir deg falske samtaler og tekstmeldinger i ett sett. perfekt for de som ikke har venner, men som gjerne vil late som de har det…

Avtaler med de store

Dette er bare bare en av tjenestene som Mobilefaker tilbyr abonnentene i de store amerikanske mobilselskapene Cingular, Sprint, T-Mobile, Verizon, Nextel og Boost. Sprint har allerede inngått avtale med selskapet, og tilbyr telefoner med forhåndsinstallert Fake-programvare.

Av andre tjenester som tilbys er falske returnumre (slik at den du ringer kommer til et ubrukt nummer når vedkommende ringer tilbake), automatisk «nei, jeg er ikke interessert »-SMS og ikke minst et godt utvalg av sjekketriks via mobilen.

Kilder:
Mobilecrunch.com
Mobilefaker.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse