Wii_classic_0909

Annonse


Nye retrospill til Wii

Har du, eller har du tenkt å skaffe deg en Nintendo Wii, vet du mest sannsynlig hva Virtual Console er. Denne nedlastningstjenesten bygd inn i konsollen lar deg hente ned klassiske Nintendo-spill, i tillegg til Sega- og Turbografx-titler, mot betaling.

Siden lanseringen i desember har Nintendo sluppet en rekke flotte spill, og nye titler dukker opp jevnlig. Husk at Super Mario Bros. ligger ute siden forrige fredag, og er en fabelaktig port av en av de virkelig store klassikerne i spillhistorien!

Ferske klassikere

Nå har vi fått en liste over hvilke spill som legges ut på tjenesten i løpet av årets første kvartal. Det er ikke satt nøyaktig dato på noen av de, så det er lurt å følge med hver fredag.

De kommende spillene er: Mario Kart 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Street Fighter II: World Warrior, Super Probotector og det populære Super Mario World. Fra SEGA kommer også Streets of Rage, Bio-Hazard Battle, Bonanza Bros. og Comix Zone. Og fra Hudsonsoft kommer Soldier Blade, Double Dungeons og New Adventure Island.

Annonse


Et fint utvalg av retroklassikere altså. Alle disse kommer til å koste et visst antall Nintendo Points som kjøpes for ekte penger i butikk eller over nettet. Det blir kos å laste ned noen av disse!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse