Slim-versjonen er visstnok fremdeles ikke hacket. Derfor bildet av den gamle utgaven av PS3.

Annonse


360 vant julesalget

Dette er ingen endelige, offisielle tall, men markedsanalytikere i NPD har kommet med sine foreløpige analyser av julesalget over dammen.

Og ikke helt overraskende er det Xbox 360 som stikker av med høyest antall solgte maskiner. God tilgjengelighet, et solid utvalgt av spill (og storlanseringer som Gears of War, Call of Duty 3, Rainbow Six Vegas og Viva Piñata) og velfungerende tjenester som Xbox Live og Live Arcade gjør logisk nok at 360 frister mange. Og rundt to millioner 360-konsoller skal ha blitt solgt i statene mellom november og 25. desember.

Wii gjør det godt

Den så mye omtalte og varmt mottatte Nintendo Wii ligger imidlertid ikke mye dårligere an. Konsollen solgte visst rundt 1.8 millioner eksemplarer fra lanseringen 19. november (USA altså) frem til jul. Heller ingen overraskelse, den rimelige og populære maskinen lå nok under mange juletrær i år.

Sonys PS3 slet mer. Maskinen plages fremdeles av produksjonsproblemer, og Sony har kanskje fortsatt ikke helt klart å overbevise at deres maskin er et bedre kjøp enn 360. Følgelig skal rundt 750.000 maskiner ha blitt solgt i USA.

Annonse


Sånn sett er tallene mer eller mindre som forventet, men det er likevel neste juleperiode i slutten av 2007 det knytter seg ordentlig spenning til. I løpet av nåværende år vil alle de tre maskinene virkelig vise sine muskler, med høyprofilerte spill på rad og rekke utover året. Det blir en spennende utvikling vi gleder oss til å følge.

Kilde: Gamesindustry.biz

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse