EKTE? Det er ikke så farlig. Apple har uansett klart å skape så høye forventninger og så mye buzz rundt iPhone at de knapt nok trenger å bruke

Annonse


– iPhone lanseres mandag

Lesere av dingsebloggen Gizmodo ble i går kveld møtt med følgende beskjed:

«Gizmodo Knows: iPhone Will Be Announced On Monday. I guarantee it. It isn’t what I expected at all. And I’ve already said too much. –Brian Lam»

Dristig

Brian Lam er redaktør for Gizmodo og burde vite hva han snakker om. Og ikke minst hva han velger å sette sitt gode navn og rykte inn på.

Dessverre har han ikke mer informasjon enn at iPhone vil bli vist fram for verden mandag 18. desember.

Annonse


Gizmodo har aldri vært særlig frampå når det gjelder Apple-rykter, og det kan tale for at de er på villspor denne gangen. Men når man går så høyt ut som dette bør man rett og slett ikke ta feil.

Dyr?

Tidligere denne uka skapte iPhone på nytt overskrifter i datapressen verden over. Da var det Morgan Stanley-analytikeren Rebecca Runkle som mente å vite hvor mye iPhone ville koste.

Ifølge henne ville 4 GB-modellen koste 599 dollar, mens 8 GB-modellen ville koste 649 dollar. Det vil i så fall bety at telefonen vil koste mellom 5.000 og 6.000 kroner her på berget. Noe som neppe vil skremme bort de trofaste Apple-kundene.

Telefonen skal være litt bredere enn en Nano, men smalere enn en femtegenerasjons iPod. Den skal videre være utstyrt med 3,5-tommers skjerm og ellers ha samme utseende som dagens Nano.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse