Hopp til navigasjon Hopp til innhold
SOM MUS: Fjernkontrollen som følger med Nintendo Wii kan brukes til så mangt...

Bruk Wii-kontrollen som PC-mus

Ikke spør om vitsen, men det er fullt mulig!

Ikke før har Nintendo Wii dukket opp i butikkhyllene i USA og Japan (kommer til Norge fredag) så har folk funnet nye og kreative måter å bruke spillkonsollen på.

Veiv foran skjermen

Eller rettere sagt, fjernkontrollen som følger med – på nettmunne kalt «Wiimote». Det viser seg nemlig at man via Bluetooth og programvaren GlovePie kan få fjernkontrollen til å oppføre seg som en PC-mus.

Du kan med andre ord veive foran skjermen framfor å bevege hånden på pulten. Noe av poenget med Wii er muligheten for fysisk aktivitet (tennis bl.a.) mens man spiller. Kanskje tilsvarende muligheter nå åpner seg med PC?

Se selv:

Stikkord: gamecube