Blackberry Pearl: myntet både på jobb og fritid.

Annonse


Smarttelefonen alle snakker om

Smarttelefonen Blackberry har gått sin seiersgang i det amerikanske markedet, og har i løpet av få år blitt blant de ledende på markedet for mobiltelefoner med e-postfunksjonalitet.

Legger til underholdningsfunksjoner

Tidligere har Blackberry holdt seg strengt til business-segmentet, og kuttet ut funksjonalitet som kan oppfattes som en sikkerhetsrisiko, som for eksempel kamera- og MP3-funksjoner.

I sommer slapp imidlertid Blackberry Pearl-modellen, beregnet på forbrukermarkedet. Her har man satset mer på design, og gått bort fra qwerty-tastaturet. I stedet har man fått en lekker, lommevennlig dings med kamera og støtte for de vanligste musikkformatene.

Positiv omtale

Anmeldelsene har overveiende vært positive. Det eneste de fleste anmelderne er enige om at trekker i negativ retning, er at minnekortet ligger vanskelig tilgjengelig under batteriet. Dette er en ulempe når internminnet er på bare 64 MB.

Annonse


Blackberry Pearl har all den vanlige Blacberry-funksjonaliteten, i tillegg til støtte for lynmeldingsklienter. Når telefonen spiller MP3, viser den også platecoveret dersom informasjonen er inkludert i MP3-filen.

Blackberry etablerte seg nylig i Norge, men det er ikke kjent når vi får se Pearl-modellen på det norske markedet.

Kilde:
XYZ Computing

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse