Annonse


Bittorrent blir videobutikk

Allerede i februar neste år starter de opp nettbutikken, der det skal bli mulig å laste ned filmer fra store filmstudioer som Warner, Paramount, Lionsgate og 20th Century Fox.

Presenteres i natt

Videobutikken skal lanseres i natt norsk tid, etter at de siste avtalene med filmbransjen kom på plass.

Bittorrent er først og fremst kjent som den mest brukte distribusjonsteknologien for ulovlig fildeling. I motsetning til mange andre aktører i samme «bransje» har ikke Bittorrent blitt tatt ned av filmbransjens advokater. I stedet ser det nå ut som de spiller på lag med underholdningsindustrien.

Vil hjelpe filmbransjen

– Milioner av mennnesker bruker Bittorrent til å laste ned innhold, både lovlig og ulovlig. Vi vet fra våre undersøkelser at 30 prosent av vårt publikum er villige til å betale for innholdet. Vi skal nå hjelpe filmstudioene til å forvandle et enormt poblem til en bærekraftig salgskanal, sier Bittorrents kundesjef Eric Patterson til News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse