DET INDRE SOM TELLER:  Slik ser Nintendo Wii ut under panseret.

Annonse


Wii dissekert

Interessen for Nintendo Wii er enorm i forbindelse med lanseringen. Også denne gangen er det noen dingse-entusiaster som ikke har klart å motstå fristelsen til å se hvordan den ser ut under panseret.

Hos Popular Science kan du se hele prosessen, steg for steg. Du kan studere hovedkortet, WiFi-antennene og kjølingmekanismene i detalj.

Knuste Wii foran køen

Andre går ikke fullt så vitenskapelig til verks når de vil vite hvordan ting ser ut inni. Er du tilhenger av mer brutale metoder, bør du få med deg Videoen av supernerdene som knuser Wii iført Mario-kostymer, foran hele køen utenfor butikken på lanseringsdagen.

Med Wii- og PS3-lanseringene bare dager fra hverandre, opplever vi et konsollhysteri verden aldri har sett maken til. Her i Norge må vi imidlertid vente til mars før vi får sjansen til å stå i kø for å kjøpe allerede utsolgte konsoller.

Annonse


Annonse