Kirsti Danielsen i Bergsala med Wii

Annonse


Wii årets julegave

Riktignok er ikke Elektronikkbransjen akkurat noen spillpublikasjon, men vi som jobber med dette til daglig setter pris på at også andre medier oppdager er spill er et relevant tema å skrive om.

Og i går kveld hadde bladet sin årlige prisutdeling, der priser for årets julegaver innen diverse grener av forbrukerelektronikk ble delt ut.

Den gjeveste prisen av dem alle gikk til den norske Nintendo-distributøren Bergsala, nettopp for deres kommende Wii-konsoll. Fagbladet ble imponert over Nintendos forsøk på å nå nye grupper av spillere, og den fysiske kontrollen i spillene.

Vi gratulerer, og kommer naturligvis tilbake med mer dekning av Wii nærmere lanseringen 8. desember. I mellomtiden kan du lese våre etter hvert ganske mange artikler om Wii, hvis du titter på relaterte saker i høyremargen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse