LA ANDRE BETALE: To norske nettsteder tar regningen om du kjører for fort.

Annonse


Nettsteder betaler bøter

Forsikring mot alle typer bøter er i vekst. Alt fra fildeling til parkerings- og fartsbøter går det nå an å forsikre seg mot ved å betale inn et månedlig beløp.

Lovlig som medlemsavgift

Det har vært til dels sterk tvil om lovligheten av slike tjenester, men det ser så langt ut til at private selskaper kan operere fritt på dette området så lenge innebetalingen er kamuflert som medlemsavgift.

Fartsbot.no betaler både farts- og parkingsbøtene dine mot at du betaler minimm 649 kroner i året. Grunnbeløpet gjelder bare fartsbøter som ilegges etter manuell politikontroll.

Skal du sikre deg mot å betale når du er tatt av en fotoboks, koster det 799 i året. I tillegg kan du sikre deg mot inntil fem parkeringsbøter ved å betale 150 til. Bare halve boten blir imidlertid betalt.

Annonse


Bot.as er en konkurrent som tar månedsbetaling. For 89 kroner i måneden slipper du å betale fartsbøtene du måtte få. Betaler du 29 kroner ekstra får du også dekket parkeringsbøter.

Mens bot.as dekker enkeltbøter opptil 7500 kroner, dekker fartsbot.no bøter opptil 10 000. Det er verd å merke seg at ingen av selskapene kan skaffe deg lappen tilbake dersom den ryker…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse