Slim-versjonen er visstnok fremdeles ikke hacket. Derfor bildet av den gamle utgaven av PS3.

Annonse


PS3 får egen Linux-versjon

Det har lenge vært kjent at Cell-prosessoren i PlayStation 3 vil kunne støtte både Linux og kanskje til og med OS X. Nå slipper Terra Soft versjon 5.0 av sin Yellow Dog Linux med støtte for PS3.

Støtter OpenSource-programmer

TerraSoft lover en sluttbrukeropplevelse som langt overgår tidligere versjoner. Yellow Dog Linux v 5.0 er bygget på Fedora Core 5, og integrerer neste generasjons ”E17” desktop(redaksjonen foretrekker benevnelsen ”DR17” Desktop. Denne gir langt færre uheldige Boyband-assosiasjoner) for et estetisk og funksjonelt grensesnitt.

Linux-versjonen for PS3 har blant annet støtte for OpenOffice 2.0, Firefox 1.5.0 og Thunderbird 1.5.0. I tillegg vil brukere få personlig tilbehør, utviklingsverktøy, lyd, video, internett- og nettverksapplikasjoner.

Konkurrent til Viiv

Brukere kan velge mellom enkel installasjon, som de fleste burde få til, og en avansert installasjon der man kan velge mellom over femten hundre installasjonspakker.

Annonse


Det er ventet at japansk teknologiindustri vil satse tungt på den Power PC-baserte underholdnigsprosessoren Cell, og at denne vil bli en sterk konkurrent til Intels Viiv-prosessorer.

Kilde:
Linux-gamers

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse