Hopp til navigasjon Hopp til innhold
8700c_TopAngle[1] (Ill.: RIM)

Blackberry til Norge

Amerikas avhengighetsskapende e-postmobil kommer til Norge.

Blackberry har vært en kjempesuksess i USA, og har for lenge siden blitt synonymt med den håndholdte e-postleseren. Siden lanseringen i 1997 er det solgt 5,5 millioner Blackberry-terminaler verden over. Nå kommer de til Europa.

Ergonomisk tastatur

Blackberry har egen programvare som gir tilgang til pushbasert synkronisering av e-post, kontaktlister og kalender. Smarttelefonen kommer i tillegg med egen sikkerhetsløsning som gir trygg oppkobling mot bedriftsinterne systemer.

Blackberry fremstår som en fullverdig konkurrent til smarttelefonene som allerede finnes på det norske markedet i dag, med QWERTY-tastatur, internett-tilgang, BlueTooth 2.0, QuadBand, Intel Xscale prosessor og 65 000 fargers LCD-kjerm. Terminalen skal ha en batterikapasitet på opptil 384 timer.

Samarbeider med NetCom

Det er det norske selskapet Trigcom som importerer Blackberry i Norge. Trigcom samarbeider med NetCom, så Blackberry-brukere vil få utdelt egne Trigcom SIM-kort som opererer i NetComs nett.

Stikkord: Mobil