Hopp til navigasjon Hopp til innhold
sega

Nerdehimmelen Tokyo

Vi leter etter spillskatter i Japan mens vi venter på at TGS skal begynne. Det er fullt av små spillsjapper, og bildene ser du her!

TOKYO (ITavisen): De fleste vet at Japan har et spesielt forhold til spill og kulturen rundt. Spilling er betydelig mer utbredt og akseptert enn noe sted i vesten, men samtidig lever nerdene i beste velgående, og utenlandske entusiaster valfarter til Tokyo for å få tak i sjeldne konsoller og spill. En tur på Spider Man i Oslo blir liksom ikke det samme etter å ha sett hva denne byen har å by på.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER!

Vi sjekket nylig en temmelig anonym butikk i bydelen Akihabara, der vi blant annet fikk sjekket ut Nintendos Virtual Boy-maskin (en slags 3D-konsoll fra midten av 90-tallet som aldri ble noen suksess, men som har legendarisk status). Hyllene var også fulle av diverse Famicom-varianter, og mindre kjente konsoller som PC Engine og Neo Geo. Alt pent pakket inn og klart til salgs. Flere vestlige besøkende kjøpte en rekke maskiner bare i løpet av den korte tiden vi var der.

Men bildene sier mer enn tusen ord, så sjekk selv hva vi fant!

Et sted i denne gaten skjuler det seg fantastiske spillbutikker
KLIKK HER FOR FLERE BILDER!