Hopp til navigasjon Hopp til innhold
TOKYO: ITavisen er på plass når Tokyo Game Show åpner. Andre kan følge messen via sin Xbox. (Ill.: Thomas Marynowski)

Følg spillmessene på Xbox Live

Selv om du ikke er der kan du fortsatt få spillinfoen direkte til din 360. Vi anbefaler raskt bredbånd.

TOKYO (ITavisen): Tokyo Game Show er langt unna, og alt det tøffe vises bak lukkede dører. X06 i Barcelona er kun for spesielt inviterte. Så hva gjør en stakkars spillinteressert? Skrur på 360en sin for å laste ned de ferskeste trailerne, så klart.

Masse nedlastbart

Microsoft vil gjenta suksessen de opplevde under E3, og kommer nok en gang til å legge ut ferske trailere og demoer under TGS-messen og sitt eget X06-arrangement. Det gjelder naturligvis kun 360-spill, men det er uansett en flott mulighet til å få sett flotte, nye klipp fra spill i full HD.

Det loves over 100 nye, nedlasbare elementer, og de fleste av dem vil kun være tilgjengelig frem til 30. september. Det er snakk om spillbare demoer, og nye trailere fra Call of Duty 3, Forza Motorsport 2, Kane & Lynch, og flere. Høydepunkter fra pressekonferanser, bilder og annet småtteri vil også være tilgjengelig.

Alltid en unnskyldning til å legge ut ferske bilder fra Tokyo.

Xbox Live vil også være gratis mellom 20. og 29. september.

Tøft det, altså, men husk at vi bringer deg full dekning av både TGS og X06 her på Itavisen, forhåpentligvis med nyheter du ikke allerede vet. Om PlayStation 3, for eksempel.