Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Rivaliseringen fortsetter: Denne gangen skal Paris ha hacket telefonsvareren til Lindsay.

Paris hacket Lindsays telefonsvarer

Påstanden om at Paris Hilton skal ha hacket Lindsay Lohans telefonsvarer går som ild i tørt gress verden rundt.

At Lindsay Lohan og Paris Hilton er erkerivaler er selvfølgelig gammelt nytt for alle som leser Se og Hør fra perm til perm. Blant annet skal Lohan ha stjålet Paris’ kjæreste, og slikt gjør man bare ikke, må vite.

Hacker-Paris

Nå går det hardnakkede rykter om at Paris Hilton skal ha hacket seg inn på Lohans telefonsvarer for så å legge igjen de mest uforskammede beskjeder på andres telefonsvarere.

Til dette skal Hilton ha brukt den lite kjente tjenesten SpoofCard.com. Her kan man få falsk nummervisning når man ringer. Samtidig bruker de store teleselskapene i USA bare nummervisning som login til mobilsvar, i likhet med mange norske mobilselskaper.

Paris nekter

Etter at nyheten gikk verden over om at noen hadde stjålet Lohans Blackberry og sendt uhøflige meldinger til flere på kontaktlisten hennes, har talsmenn for Lohan hintet til at paris Hilton kan stå bak. SpoofCard.com har sperret en konto opprettet i Hiltons navn.

Paris Hilton benekter enhver befatning med saken. Hennes kommentar er at det påståtte helt enkelt ikke har skjedd, og at noen må ha opprettet en falsk konto i hennes navn.

Etterlyser bedre sikkerhet

Lindsay Lohan er slett ikke den første som hevder ta noen har hacket mobilsvar-tjenesten hennes. Flere sikkerhetseksperter etterlyser nå passordbeskyttelse på mobilsvar for å unngå lignende fadeser i framtiden.

Kilde:
Computerworld.com

Stikkord: internett, Mobil