Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Habu_ABack

Microsoft + Razer = sant

De to musprodusentene slår seg i disse dager sammen for å lage en ny gaming-mus. Vi har detaljene!

Microsoft har laget solide spillmus i en årrekke. Vi bruker faktisk en av deres modeller til våre daglige spilling, og den fungerer helt glimrende.

På den andre siden finner vi Razer, et selskap som også i lang tid har spesifisert seg på spilltilbehør, først og fremst mus, men de kommer også med et dedikert spilltastatur, blant annet.

Den ferske nyheten fra den pågående Leipzig Games Convention er imidlertid at begge selskapene har nå slått sammen sine erfaringer, og designet en supermus for PC-spillere.

For entusiaster

Musen heter noe så merkelig som Habu, og lover naturligvis økt komfort og sensivitet. Den har en 2.000 DPI lasersensor, men sensiviteten kan finjusteres av spillere. Den har utbyttbare sidepaneler, med to alternativer for spillere med forskjellige håndstørrelser.

Diverse ekstrafunksjoner sørger for minimal forsinkelse, og sensorer detekterer bevegelse så nøyaktig som mulig.

Med minne

Musen har syv programbare knapper, og innebygd minne lar oss lagre opptil fem spillprofiler på selve musen. Den har også ergonomisk design, og tynn kabel som skal nesten ikke være i veien.

Med andre ord høres Habu ut som en godkjent mus for hardcorespillere, og den skal være tilgjengelig i oktober. Vi ser frem til å prøve den med egne hender.

Microsoft lover også at i i nærmeste fremtid vil avsløre et annet produkt designet sammen med Razer. Tør vi gjette at det er et gaming-tastatur? Følg med.