Hopp til navigasjon Hopp til innhold
fifa 07

Fotball kun på Xbox 360

Microsoft skryter av at det er kun ett sted du kan spille høstens store fotballspill. Hvor?

Leipzig Games Convention startet i dag med pressekonferanser både fra Nintendo og Microsoft. De virkelig store nyhetene har latt vente på seg – det virker som om det meste av innholdet er resirkulerte E3-nyheter. Men et par overraskelser dukket likevel opp.

Det mest oppsiktsvekkende er at denne høstens viktigste nestegenerasjons-fotballspill, Pro Evolution Soccer 6 fra Konami og FIFA 07 fra Electronic Arts, vil kun dukke opp på Xbox 360. Microsoft har sikret seg en eksklusivitetsavtale, som sørger for at hverken PlayStation 3- eller Wii-eiere får spilt nye versjoner av disse spillene denne høsten.

Ut året på 360

Skal du kjøpe PS3 eller Wii og har håp om å spille fotballspill, ser det ut til at du må vente til neste år, uten at vi vet nøyaktig når.

I og med at begge fotballseriene er skikkelige storselgere, er det en viktig seier for Microsoft. Vi er spent på hvordan Sony og Nintendo kontrer denne nyheten. Vil This is Football få seg en skikkelig next-gen overhaling?

FIFA 07 kommer jo i det minste til PS2 og GameCube samtidig med 360-versjonen den 22. september. Så om du er litt lur, kan du spille dem på PS3 eller Wii ved å bruke de nye konsollenes bakoverkompatibilitet. Det blir jo nesten litt next-gen, det.