Hopp til navigasjon Hopp til innhold

PS3 klar for forhåndsbestilling

Nå kan du bestille Sonys kommende PlayStation 3. Men du får den ikke før 17. november.

ps3-ill-160
Lanseringsdatoen til PlayStation 3 ble offisielt offentliggjort på E3-messen i mai, og nå i disse dager kan du forhåndsbestille konsollen i landets spillbutikker. Selgerne tar imidlertid forbehold om antallet maskiner de får inn (noe som alltid er et usikkerhetsmoment), og de som står først i køen får maskinene først. Vil du veldig gjerne ha en maskin den 17. november, må du med andre ord være rask.

Et sjansespill

Microsoft opplevde en svært trøblete lansering av sin Xbox 360 i fjor, der butikkene fikk færre maskiner enn forventet, og mange som hadde forhåndsbestilt fikk ubehagelige telefoner om at de ikke fikk noe maskin med det første.

Sony håper selvsagt å unngå denne problematikken, og i følge diverse rykter er fabrikkene deres allerede godt i gang med produksjonen av PS3.

Bare den dyreste foreløpig

Det er foreløpig usikkert om den rimeligere 20 GB-versjonen av PS3 kommer til norske butikker, så du kan inntil videre bare forhåndsbestille den større 60 GB-pakken.

Nettbutikken Komplett.no opererer med en pris på 5.495 kroner, noen hundrelapper lavere enn opprinnelig fryktet. Det er imidlertid ikke sikkert at det er akkurat denne prisen du vil måtte betale i november. De eksakte detaljene rundt høstens lansering er ikke helt klare ennå, tross alt.

Vi kommer selvfølgelig til å dekke lanseringen av PS3 ytterligere i månedene fremover. Du kan inntil videre sjekke våre førsteinntrykk av maskinen her, og vår sniktitt på et av de mest lovende spillene til maskinen, Resistance her.