Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Google blir webportal

Nå kan du få din egen startside hos Google, med værmelding, Gmail, horoskop og skreddersydde RSS-feeds fra utvalgte nyhetskilder.

Google startside
Google hviler ikke i konkurransen med MSN, Yahoo og AOL. Nå får du muligheten til å skreddersy din egen startside hos Google.

Nyheter fra ITavisen

Dersom du velger alternativet ”hjem – personlig visning” på Googles startside, får du opp et standardforslag til startside fra Google. Dette inneholder blant annet kalender, værmelding, nyheter og siste nytt fra Google Video.

Du kan også personalisere startsiden din, blant annet ved å legge til RSS-feeder fra utvalgte nyhetskilder. ITavisen er selvfølgelig en av disse. Du kan også ta med deg dine innstillinger fra PC til PC ved å lagre dem i din Google-konto.

Øker forspranget

Med dette beveger Google seg enda ett skritt nærmere monopolet enkelte frykter at selskapet er i ferd med å få. Det er i hvert fall ingen grunn til å tro at Googles posisjon i markedet for nettannonser skal bli svekket dersom dette blir en suksess.

Stikkord: internett