toilet ipod tilbehør

Annonse


Det villeste iPod-tilbehøret

toilet ipod tilbehørHar du det med å sitte så lenge på do at du får hørt gjennom et par spillelister? I så fall må jo dorull-holderen med iPod-dock fra iCarta være noe for deg.

Skuddsikker iPod

Eller hva med en chic håndveske med innebygde høyttalere som du kan ha med deg på stranden? Foretrekker du å reise lettere, kan du få lommebok med plass til nanoen ved siden av kredittkortene.

iPod-futteraler i alle regnsbuens farger er snart ingen nyhet. Men er du skikkelig hardcore, gjør du som den anonyme japaneren som har bygget sin egen skuddsikre iPod av aluminium. At den veier en halvkilo må man i denne sammenhengen se på som en bagatell.

Lås fast spilleren

iPod-spillere er blitt svært populære tyveriobjekter. Det har nå Targus tatt konsekvensen av med sin iPod-lås. Med denne kodelåsen kan du låse iPoden fast til buksa, veska, ryggsekken eller hva det skulle være.

Annonse


Ellers er lista endeløs. Det finnes G-strenger, belter i alle varianter, jakker, senger, biltilbehør og joggesko. Her kan du se bilder av mer oppfinnsomt iPod-tilbehør

Skuddsikker ipod

Kilde:
Business Week

Annonse