Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Prøv strategiklassikeren her

Husker du Settlers II fra 1996? Senere i år kommer det en ny versjon av klassikeren, men demoen kan du laste ned i dag.

Sommeren er ikke noe høydepunkt for hverken nye spill eller nye demoer, men noe dukker jo opp. For eksempel Settlers II altså, en remake av strategiklassikeren fra 1996. Spillbarheten skal være den samme, men med fersk 3D-motor som lover en sjarmerende og unik visuell stil. Vi kan ikke si annet enn av vi gleder oss til det endelige spillet dukker opp litt senere i år.

settlers-140Micro Machines er en annen, populær serie. Der styrer du små lekebiler på absurde baner, som et kjøkkenbord, badekar eller biljardbord. Søtt, morsomt og god underholdning. Micro Machines V4 er tilgjengelig nå, og demoen er også her. Kos deg!

Demoene finner du som vanlig på
[ VÅRE NEDLASTINGSSIDER ]