Wikipedia

Annonse


Wikipedia med dansk sportsleksikon

WikipediaI disse dager er sportsinteressen på topp over hele verden, enten man elsker å se folk svette på fotballbanen, på Centre Court-en eller i de franske alper.

Menge hobby-eksperter

Som alle som har besøkt en fotballpub vet, er det ikke bare Arne Scheie som besitter store kunnskaper om akkurat sin sportsgren. Nå kan disse få dele sine kunnskaper med andre i sports-wikien til danske Wikipedia.

Sports-wikien er et samarbeid mellom Wikipedia og den danske rikskringkasteren Danmarks Radio. Her oppfordres alle til å dele sine sportskunnskaper med andre interesserte. Idéen er at Wikipedia skal stå for leksikon-delen, mens DR fyller på med relevante sportsnyheter.

Ikke til Norge

Norske Wikipedia har foreløpig ingen planer om å starte et eget sportsleksikon, men det understrekes at de stadig jobber med å etablere nye samarbeidsforhold.