Annonse


Sjekk når du skal dø

Det er heldigvis ikke mulig å finne noen eksakt dødsdato for andre enn de som faktisk er dømt til døden. Men Deathforecast.com baserer seg ikke på hokus pokus.

Norge et «annet land»

Det dreier seg rett og slett om livsstilsfaktorer som røyking, mosjon, kosthold. Samt en medisinsk faktor som stadig blir viktigere, skal vi tro forskerne: Hvor lenge andre folk i slekta di har klart å leve.

I det nettbaserte skjemaet du fyller ut ligger det også andre faktorer. For eksempel om du bruker bilbelte. Og om du soler deg mye uten å bruke solkrem.

Litt underlig er det kanskje at du i feltet for hvilket land du vokste opp i bare kan velge mellom USA, Singapore, Sverige, Japan og «annet land». For oss nordmenn ville det kanskje være naturlig å velge Sverige. I motsatt fall kan vi risikere å havne i et utviklingsland der gjennomsnittlig levealder er 40 år…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse