Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Selg bilen med Opera

Opera Software skal samarbeide med Norges største markedsplass, FINN.no. En egen FINN-widget vil være på plass i Opera 9.

Opera 9 er den kommende nettleseren fra Opera, og denne skal altså komme med et lite ekstraprogram hvor man enkelt får tilgang til de over 200 000 annonsene som til en hver tid befinner seg på FINN.no

Til gjengjeld kommer FINN.no til å bistå Opera i promoteringen av mobil-nettleseren Opera Mini. De 2,3 millioner månedlige bukerne av FINN.no møter nå reklame hvor de blir tilbudt å laste ned nettleseren.

Enklere

– Gjennom Opera Mini når vi ut til enda flere brukere på mobiltelefonen, og ved å tilby en egen FINN.no-applikasjon i Opera 9 gjør vi det enklere enn noensinne å benytte seg av FINN.nos tjenester, sier Tine Reuterdahl hos FINN.no i en pressemelding.

Opera Mini gjør vanlige nettsider fullt tilgjengelige på en hvilken som helst mobiltelefon med wap-støtte, og komprimerer dem med opp til 80%.

Det hører med til fortellingen at verken Opera eller Opera Mini er til salgs på FINN.no. Begge nettleserne er nemlig gratis.

Kilde:
Opera

Stikkord: internett