Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Apple-patent på treningsmusikk

Først kom iPod-joggeskoene. Nå har Apple har tatt ut patent på en musikkdings som varierer i tempo og intensitet når du trener.

I patentbeskrivelsen, som ligger på nettstedet til US Patent & Trade Office heter det at det dreier seg om en bærbar dataenhet. Altså maskinvare og ikke programvare.

Trenings-iPod?

Det kan tyde på at Apple planlegger en egen trenings-iPod for de spreke og aktive blant oss. Selskapet har jo allerede i samarbeid med joggeskoprodusenten Nike lansert et system som holder deg oppdatert på formen mens du jogger med iPod.

I følge patenbeskrivelsen øker musikken tempo i takt med treningen. Det er noe uklart om du starter pent og rolig med Sade og ender opp med Motorhead, eller om Sade etterhvert som du blir varmere høres ut som Minnie Mus…

Annonse
Stikkord: lydogbilde, mp3