Nike+ iPod nano

Annonse


Nå kommer iPod-skoen

Nike+ iPod nanoFor den nye Nike+ er en liten sensor som passer inn i spesialdesignede sko fra Nike. Denne snakker igjen med en iPod nano og kan komme med nyttig informasjon om treningsrunden man er ute på.

Skal man ut for å løpe får man beskjed om hvor langt man har løpt, hvor langt man har igjen, gjennomsnittlig hastighet og kaloriforbruk. Dette er tredje gang Nike prøver seg på MP3-spillermarkedet, men første gang de ikke selv prøver å brande selve spilleren.

Fullstendig sportslinje

Nike+iPod Sport Kit skal være tilgjengelig i løpet av de neste 60 dagene via Apple- og Nike-butikker (fysisk og online). Da vil prisen ligge på 249 kroner for sensoren, men man må jo ut med noen kroner på en Nike+-kompatibel sko og en iPod nano.

Nike kommer også med spesialdesignede klær som skal være spesialdesignet til denne bruken. Selskapet planlegger jakker, overdeler og shortser, i tillegg til et iPod nano-armbånd. Disse skal være laget for å være vanntette og gi enkel tilgang til iPod nano.

Kilder:
Nike
Apple
AppleInsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse