Annonse


Når kommer supermobilen?

En av Sony Ericssons største suksesser de siste årene er smartmobilene i P-serien. I hvert fall blant avanserte businessbrukere. Men etter nesten to år uten en ny modell er disse mobilene kraftig forbigått av modeller fra Nokia eller med Windows Mobile.

Derfor har folk ventet i spenning på den kommende P990i, som har blitt utsatt flere ganger. Vi tok derfor tak i Sony Ericsson på en pressekonferanse i Oslo i forrige uke for å få endelig svar på når denne mobilen skal komme i butikken.

Kommer i august

Sony Ericsson P990i er en avansert Symbian-mobil med trykksensitiv skjerm, 3G-støtte og innebygd Wi-Fi. Samtidig har den både et godt kamera (to megapiksler) og et fullstendig QWERTY-tastatur.

Etter flere spørsmål om lanseringstidspunkt og sannsynligheten for nye utsettelser er vi overbevist om at Sony Ericsson planlegger å få denne mobilen ut i butikkene i begynnelsen av august. Prisen skal da ligge mellom 4 500 og 5 000 kroner.

Annonse


Bilder og musikk

Men selskapet har en mengde andre mobiler på vei også. Allerede i juli skal selskapet komme med et alternativ til digitalkameraene. Cyber-shot-mobilen K800i vil ta over etter den enormt populære K750i og vil blant annet ha en kameraoppløsning på 3,2 megapiksler.

I september kan man vente flaggskipet i Walkman-serien. Sony Ericsson W950i vil ha Symbian-operativsystem og fire gigabyte Flash-minne. Følg linken under for å få hele listen over de kommende Sony Ericsson-mobilene med lanseringstidspunkt.

Du kan finne hele artikkelen om når de nye SE-mobiene kommer på DinSide

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse