Billig-PS3 ikke til Norge?

Sony Computer Entertainment UK skuffer nå spillfantaster uten dype lommer. Selskapet hevder nå at de sannsynligvis ikke vil slippe billigversjonen av PlayStation 3 i Storbritannia, en strategi som fort kan bli valgt her i landet også.

Kan ikke velge billig

Prisen på PS3 i Europa vil som kjent ligge et stykke høyere i Europa enn i USA. Prisen for toppmodellen ligger på 599 euro (4 638 kroner) her, mens prisen over dammen er på 599 dollar (3 670 kroner), noe som gjør den europeiske versjonen dyrere på grunn av forskjellen i valutakursene.

Derfor har kanskje en del siktet seg inn på billigversjonen, som skal koste 499 euro (3 864 kroner). Men denne ser det ikke ut til at Sony i Storbritannia vil sende ut til butikkene.

Annonse

– Den rimelige 20 GB-versjonen av PlayStation 3 har ikke Wi-Fi, ikke HDMI og ingen av de andre portene. Derfor er det vanskelig å se for seg hvor vi ville posisjonert den. Det er mer sannsynlig at vi kun slipper 60 GB-versjonen, sier toppsjefen i SCEUK, Ray Maguire.

Spillmarkedet i Storbritannia er ikke ulikt det som er i Norge, derfor er det ikke usannsynlig at de velger bort denne modellen her hjemme også.

Kilde:
GameSpot

Annonse
Annonse