Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Google Notebook lansert

Google har det ikke med å slå på stortromma når de lanserer ting. Nå er Notebook her – i all stillhet.

Google_notebook
Notebook er et sinnrikt system for å holde orden på ting du finner på nettet. Du kan søke etter, klippe ut og organisere informasjon på en privat portal.

Bra til planlegging

Et eksempel på hvordan Notebook kan brukes, er planlegging av reiser. Mens du sjekker de forskjellige tilbudene, kan du for eksempel notere priser, flytider, hotellnavn og annen informasjon. Når du seinere gjenopptar planleggingen, ligger alle notatene dine der, på ett og samme nettsted som kan n ås fra enhver PC med nettforbindelse.

For å bruke Google Notebook trenger du et tillegg til nettleseren din. Dette tillegget finnes for Internet Explorer (Windows) og Firefox (Windows og Linux). Foreløpig finnes det ingen Mac/Safari-versjon, men Google utelukker ikke at denne vil komme snart.

Har du lyst til å teste? Da kan du gå til innloggingssiden og logge deg inn med brukernavn og passord fra din Gmail-konto.

Stikkord: internett