ps3-ill-160

Annonse


PS3: – Sony får det tøft!

ps3-ill-160Konklusjonen er – i korte trekk – at Sony virkelig må henge i stroppen dersom de vil ta igjen forspranget Microsoft har fått med Xbox 360. Samtidig vil prisen og særegenheten være Wiis største fortrinn.

Microsoft har et forsprang

Når Nintendo Wii og Playstation 3 kommer på markedet til høsten, vil Microsoft allerede ha solgt rundt ti millioner Xbox 360-konsoller. Når PS3 i tillegg kommer til å være så dyr at du får kjøpt både en Xbox 360 og en Wii for samme pris, er det noen som har sine tvil om julesalget.

En annen ting som taler for Xbox 360 er at det neste GTA-spillet slippes for både PS3 og Xbox 360 den 17. oktober. Tidligere har dette spillet vært eksklusivt for Playstation 2, og analytikerne regner med at dette spillet har solgt tusenvis av Playstation-konsoller alene.

Wii får tommelen opp

Også Nintendos Wii får tommelen opp fra analytikerne. Den klarer å skape inntrykket av å komme med noe helt nytt, selv om den har langt lavere utviklingskostnader enn Xbox 360 og PS3. Prismessig vil den antagelig bli liggende nærmere to tusen kroner under PS3-konsollen.

Annonse


Likevel har analytikerne tro på PS3 i det lange løp. Playstation 2 har solgt dobbelt så mange konsoller som Xbox, og svært mange utviklere jobber med å skape innhold til PS3. Og til syvende og sist er det innhold som selger konsoller.

Kilde:
GameSpot

Annonse